L'Escola Trial Evolution, de Vilamajor, rep el reconeixement com a millor escola de Trial de Catalunya

25 Maig 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Població: Sant Antoni de Vilamajor

Els riders van aconseguir fantàstics resultats en les diverses categories del Campionat de Catalunya de Trial que es va celebrar a Ripoll

El passat diumenge 21 de maig va tenir lloc el Campionat de Catalunya de Trial que es va celebrar a Ripoll per disputar els títols de campions catalans al circuit de l'Avellaneda, un escenari situat a les instal·lacions del Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès.

A la competició es van desplaçar un total de 24 riders de l'escola Trial Evolution de Sant Antoni de Vilamajor, que van participar en les corresponents categories del campionat.

Donats els resultats obtinguts, i per segon any consecutiu, Trial Evolution ha aconseguit la primera posició en el podi i el reconeixement com a millor escola de Trial de Catalunya amb la disputa del Campionat de Catalunya d'Escoles.

En l'àmbit individual, s'han proclamat campions de Catalunya els següents riders participants de Trial Evolution (CC Trencacames): Víctor Pérez, en categoria júnior; Andrea Pérez, en categoria infantil; Max Ballesté, en Cadet; i Lluc Roa, en categoria Aleví. D'altra banda, Guillem Montoya es va penjar la medalla de bronze en la categoria infantil.

Els resultats de la resta de riders de l'escola vilamajorina segons les seves categories han estat els següents:

• Principiant: P5 Dalmau Marí - P13 Marc Molins - P14 Adrià González - P16 Mario León - P19 Ignasi Codina - P22 Marc Andreu - P23 Martí Villaret

I en la categoria de més petits de benjamí i prebenjamí (5 i 6 anys) cal destacar la participació de Jaume Andreu i Martí Grau.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental