Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

El Cinema Edison elabora 'La Peixera', un projecte de creació audiovisual per a joves

22 Febrer 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Escena GrAn

Població: GranollersEstà pensat perquè joves d'entre 16 i 26 anys puguin desenvolupar un projecte audiovisual amb ajuda professional. Les inscripcions començaran a partir del dilluns 27 de febrer fins al 16 de març, i el projecte començarà el dissabte 25 de març

El Cinema Edison de Granollers, juntament amb l'Associació Cultural Granollers, inicia "La Peixera", un projecte per a joves que, al llarg del 2023, crearà un espai per desenvolupar peces audiovisuals col·lectives a través de mentories i tallers. Les inscripcions es duran a terme a partir del dia 27 de febrer fins al 16 de març i poden participar joves d'entre 16 i 26 anys, principalment del Vallès Oriental.

La Peixera, Creació Audiovisual Col·lectiva, és una iniciativa de la Crida Edison, un projecte iniciat el 2022 que reuneix joves amb interessos cinematogràfics i audiovisuals perquè participin en els processos de creació i governança del Cinema Edison. La Peixera també compta amb agents impulsors com L'Eixida Cultura i Nadir, Audiovisual i Educació.

Els joves participaran amb l'objectiu de crear curtmetratges amb l'ajuda i el suport de professionals de l'audiovisual. És per això que els i les participants tindran diversos tallers i mentories on es treballarà la creació inicial, passant per l'edició, el rodatge i l'exhibició final del curtmetratge. La primera sessió serà el dissabte 25 de març, amb una jornada especial de presentació dels participants. Els rodatges es duran a terme durant el mes de juliol i l'exhibició del resultat final es farà a finals d'any.

Aquest projecte acollirà un total de 30 persones, que hauran de tenir disponibilitat els dimecres a la tarda, l'horari en el qual es duran a terme les sessions al Cinema Edison. No cal tenir experiència prèvia o coneixements sobre els processos cinematogràfics, només ganes d'aprendre i motivació per treballar en equip!

Els i les interessades podran inscriure's a aquí a partir del dia 27 de febrer.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès