Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La Generalitat es compromet a millorar la C-35 a Cardedeu així com a la cessió del tram urbà a la C-251

20 Gener 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Ajuntament de Cardedeu

Població: CardedeuEl responsable d'Infraestructures de Mobilitat, David Prat, s'ha compromès en nom de la Generalitat a treballar en la retrocessió de la titularitat de l'avinguda del Rei En Jaume, a la C-251,així com actuar al tram de la C-35 al seu pas per Cardedeu

L'alcalde, Enric Olivé, s'ha trobat amb el director general d'Infraestructures de Mobilitat, David Prat, al Departament de Territori, Mobilitat, Infraestructures, Urbanisme i agenda urbana de la Generalitat de Catalunya per tractar dos temes prioritaris.

D'una banda, l'accidentalitat a la carretera C-35 al seu pas per Cardedeu i poblacions veïnes. Sense existir un punt negre concret, hi ha uns 5 km de recorregut amb sinistres habituals i molt greus, ja que habitualment són xocs frontals.

Arran de diverses actuacions que ja s'estan fent en aquesta via (a Santa Agnès i al tram Vilalba-Riells), l'alcalde ha reclamat al director general que prengui en consideració actuar al tram de la sortida de l'AP7 Cardedeu-Vilalba, mostrant aquest últim bona receptivitat de la reclamació i interès a treballar-hi.

D'altra banda, l'alcalde ha demanat la retrocessió de la titularitat de la carretera C-251 al seu pas per Cardedeu (avinguda del Rei En Jaume), i finançament per arranjar, millorar i modernitzar la via. Ambdós responsables s'han emplaçat a treballar-hi en ferm, amb projectes concrets damunt la taula.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

cardedeu


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès