Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Solucions a l'accés de Can Valls i Torre Negrell des de la C-59 a Caldes de Montbui

16 Maig 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Cedides

Població: Caldes de MontbuiDurant la trobada mantinguda a finals d'abril, a instàncies de l'Ajuntament, la Generalitat ha exposat vies de solució de curt i mig termini per a la millora de l'accés a Can Valls i Torre Negrell des de la C-59

clinica dental artis-sabadell

L'alcalde, Isidre Pineda, i el secretari d'Infraestructures i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat, Isidre Gavin, amb els regidors Jaume Mauri i Núria Carné, i representants de la Generalitat, han mantingut la darrera trobada sobre la C-59 a finals del mes d'abril, a petició de l'Ajuntament de Caldes de Montbui.

El consistori ha compartit amb departament la necessitat d'una actuació urgent de millora de la seguretat en l'accés a les urbanitzacions de Can Valls i Torre Negrell des de la C-59 per als vianants que creuen des de Torre Marimon o utilitzen les parades de bus que connecten aquests barris amb el nucli urbà.

En aquesta trobada, celebrada el 26 d'abril, Gavín va avançar que aquest estiu hi haurà una primera actuació en la cruïlla entre el passeig de Circumval·lació de Can Valls i la C-59. Infraestructures preveu construir un nou enllaç en el principal carrer de Can Valls que permeti treure la parada de Bus del marge de la C-59, on és ara, i traslladar-la al carrer de la urbanització. D'aquesta manera, el Bus Urbà podrà fer ús del nou enllaç per fer el gir i tornar a accedir a la C-59 un cop acabada la recollida o baixada de passatgers.

Durant la reunió es van posar sobre la taula altres actuacions que la Generalitat estudiarà, com ara la instal·lació d'un semàfor a demanada per a vianants que permeti travessar la carretera amb seguretat.

L'Ajuntament de Caldes de Montbui se suma a la reivindicació ciutadana sobre la necessitat d'actuació en aquest tram de carretera. Així es va traslladar també recentment al delegat del govern a Barcelona, Antoni Morral, durant la visita que va fer al municipi i que va incloure una parada en aquest punt de la C-59. Morral va compartir amb el govern calderí que traslladaria el malestar ciutadà i al Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori.

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

caldes de montbui


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès