Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Caldes fa realitat una de les propostes juvenils i obre el primer espai de cal·listènia al Parc del Bugarai

4 Juliol 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Cedides

Població: Caldes de MontbuiLa reforma del Parc del Bugarai ha permès instal·lar el primer espai de Cal·listènia de Caldes. La iniciativa va sorgir d’una proposta feta a través dels pressupostos participatius de Joventut

clinica dental artis-sabadell

Una de les novetats importants del Parc del Bugarai és la nova zona de cal·listènia. Un espai per fer entrenament físic que ha demanat específicament per un grup de joves de caldes de Montbui a través dels pressupostos participatius de la regidoria de Joventut que, finalment, s'ha fet realitat.

La iniciativa ha comptat amb la participació activa dels joves que han vertebrat tot el procés des de la presentació de la proposta pels pressupostos del 2020 fins a la instal·lació definitiva, aprofitant ara la reforma del parc, de tots els elements. Durant aquest temps, s'han mantingut diverses reunions entre els joves i els tècnics municipals per decidir els elements a instal·lar i quina era la millor ubicació per treure el màxim rendiment de l'espai.

El nou espai de cal·listènia està pensat i dissenyat per practicar diverses disciplines esportives urbanes. Un nou equipament pels amants de l'street workout i per a totes aquelles persones que volen fer exercici a l'aire lliure.

L'street workout és una disciplina d'entrenament que es basa en la realització d'exercicis bàsics com dominades, flexions o abdominals. Moviments corporals que es duen a terme únicament amb el mateix pes corporal i gràcies a diferents aparells dissenyats específicament per això. Es tracta d'uns exercicis que van més enllà de l'entrenament.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

caldes de montbui


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès