Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'alumnat de 5è de les escoles El Turó i El Colomer reben el reconeixement CuEmE

20 Juny 2022 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Cedides

Població: Bigues i RiellsEls centres han participat al programa de la Diputació de Barcelona "Cultura Emprenedora a l'Escola"

clinica dental artis-sabadell

L'alumnat de 5è de les escoles El Colomer i El Turó de Bigues i Riells del Fai han participat en el programa "Cultura Emprenedora a l'Escola". Aquesta iniciativa consisteix en una simulació real de la creació i gestió d'una cooperativa.

L'última part d'aprenentatge del programa és la venda dels productes en una paradeta del mercat setmanal. Aquest últim pas va veure la llum al mercat setmanal de Bigues. L'alumnat participant va muntar paradetes per vendre els seus productes cooperatius i solidaris.

Aquesta activitat compta el suport de la comunitat educativa del municipi, l'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai i el Servei d'Empresa i Ocupació de la Vall del Tenes.

El programa s'ha acabat aquesta setmana i com a cloenda, l'alumnat participant ha rebut un reconeixement del consistori. L'alcalde de Bigues i Riells del Fai, Joan Galiano, i la regidora d'Educació, Eva Martínez, han fet entrega als protagonistes dels diplomes commemoratius.

L'alumnat de l'escola El Turó han estat reconeguts per haver fundat dues cooperatives: Tot artesà i Coopes. Pel que fa a l'escola El Colomer, han estat reconeguts per haver fundat tres cooperatives: Els tsunamis màgics, Els pitufus i Team work.

Fomentar els valors de la cultura emprenedora i cooperativista en l'alumnat de cicle superior d'educació primària és l'objectiu del programa CuEmE de la Diputació de Barcelona.
 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

bigues i riells


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès