Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

L'ADN de Santi Laiglesia, segon investigat per la mort d'Helena Jubany, no coincideix amb el de la víctima

31 Març 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Cedides

Població: SabadellEl jutge de Sabadell ordena comparar el perfil genètic de Laiglesia amb el trobat a la roba de Jubany

L'ADN del segon investigat per la mort d'Helena Jubany a Sabadell l'any 2001 no coincideix amb les restes trobades al cos de la noia. Tot i els resultats, el jutge ha ordenat que es compari l'ADN de Laiglesia amb les restes que es van trobar a una peça de roba de la víctima.

El mes de novembre es va conèixer que les mostres d'ADN de Xavi Jiménez, de l'investigat del cas en aquell moment, no coincidien amb les trobades a la roba que duia l'Helena Jubany quan va morir. Des d'aquell instant, el jutge va ordenar comparar les mostres biològiques amb les del propietari de l'immoble on van passar els fets, Santi Laiglesia.

Xavi Jiménez, continua dins de la causa

Tot i que s'ha demostrat que no hi ha restes genètiques biològiques de Xavi Jiménez a la roba de Jubany, encara hi ha indicis que fan que es mantingui dins del cas. El passat mes de gener es van obtenir els resultats de les diligències pericials sobre els anònims que la jove havia rebut abans de morir, i l'anàlisi lingüístic refermaria que Jiménez hauria participat en l'elaboració dels redactats.

"Hi ha indicis suficients de coincidència documental tant pel que fa al contingut com als trets lingüístics per considerar la seva participació en l'elaboració dels anònims", ha detallat el jutge.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sabadell

Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès