Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Els treballadors d'Amazon bloquegen els accessos a la planta de Martorelles el primer dia de la jornada de vaga

1 Febrer 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Cedides - ACN

Població: MartorellesUna part de la protesta s'ha traslladat a les naus més rellevants de la multinacional a Catalunya, al Prat de Llobregat, on també pretenen bloquejar l'activitat

Els treballadors de la planta d'Amazon a Martorelles han iniciat avui la vaga per protestar contra el tancament i trasllat de l'activitat cap a Saragossa i Figueres. Aquesta protesta, a més, també s'ha convocat amb la voluntat de condicionar les negociacions amb la direcció de la multinacional.

Tal com vam informar anteriorment, la vaga està convocada per als pròxims disset dies (tot i que els treballadors no han de fer efectiu el compliment de la convocatòria total). Avui, durant la primera jornada d'aturades, els treballadors han bloquejat els accessos a les naus des de la matinada.

Els treballadors entenen que la vaga és l'única opció que els deixa l'empresa, a qui acusen de no fer voler avançar les negociacions. Esther Rodríguez, presidenta del comitè d'empresa, lamenta que en la darrera trobada amb la companyia, no hi hagués canvis després d'hores de reunions.

A Martorelles l'estratègia és, de moment, bloquejar els accessos de manera pacífica per demostrar que l'empresa i els llocs de treball allà els importen. En aquest sentit, una bona part de la plantilla s'ha desplaçat fins als magatzems del Prat de Llobregat per traslladar part de la protesta i on pretenen bloquejar l'activitat.

Esther Rodríguez ha afirmat que "l'objectiu és donar una mala imatge de l'empresa allà on més mal es pot fer", ja que al Prat de Llobregat, la planta és un magatzem 'full fillment' des d'on es fan els enviaments directament al client.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

martorelles


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès