Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Amazon ofereix 5.250 i 5.760 euros de compensació als treballadors de Martorelles que es traslladin als nous centres

3 Febrer 2023 Redacció: puntvalles.com

Imatges: Cedides - ACN

Població: MartorellesLa plantilla afirma que no hi ha trasllat, sinó tancament del centre, per tant, demana indemnitzacions de 69 dies per any treballat i 9 mesos de sou per als que acceptin el trasllat

La primera reunió celebrada entre els representants d'Amazon i els treballadors de la planta de Martorelles, un cop iniciada la vaga, ha servit perquè la direcció de l'empresa faci un moviment en relació amb les compensacions als treballadors pel trasllat de l'activitat a Saragossa i Figueres.

En concret, la multinacional ofereix 5.250 € bruts per als treballadors dels nivells T1, és a dir, els mossos de magatzem que acceptin canviar de planta, i 5.760 als dels nivells T3, els responsables d'àrea.

Dels 745 treballadors de Martorelles afectats, Amazon ha ofert recol·locar-ne un centenar al centre del Prat de Llobregat, mentre la resta es derivarien a les plantes de Saragossa i Figueres. Els treballadors, que no estan a favor de l'oferta que l'empresa els hi ofereix, interpreten que aquesta situació no és un trasllat, sinó un tancament, i per això demanen indemnitzacions de 69 dies per any treballat i 9 mesos de sou per als que acceptin el trasllat.

Els treballadors insisteixen que la proposta és insuficient, perquè entre altres aspectes, "marxar de l'àrea de Barcelona suposa una rebaixa de la capacitat econòmica dels afectats, que perdrien condicions adquirides com plusos de nocturnitat o caps de setmana".

Ambdues parts es tornaran a trobar dilluns a la seu del Departament de Treball. Segons els treballadors, l'empresa s'ha compromès a entregar aleshores una proposta completa, incloent-hi les indemnitzacions per als acomiadaments.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

martorelles


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès