Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

XXVIII edició de La Pallassada a Cerdanyola del Vallès

17 Febrer 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: Cerdanyola del VallèsTenim una nova edició de La Pallassada, pensada perquè les famílies de Cerdanyola del Vallès gaudeixin dels millors espectacles de les pallasses i els pallassos del país. Bambalina ha programant dos espectacles al Teatre Ateneu, un el dissabte 27 de febrer a les 18 hores i un altre el diumenge 28 de febrer a les 12 hores. Les entrades es poden comprar de forma anticipada al  web de Bambalina i el preu serà de 5 euros de 3 a 12 anys, més de 12 anys 7 euros i menors de 3 anys gratuït. 

Marcel Gros presentarà al Teatre Ateneu el 'Planeta M.Art'. Planteja que seria difícil imaginar un planeta sense art i per això Marcel Gros l'ha creat, imaginat i somiat. El 'Planeta M.Art' és un Planeta imaginat, un planeta dibuixat on tothom hi és convidat. Qualsevol espectador i espectadora pot ser el o la protagnista. L'espectacle està previst pel dissabte 27 de febrer a les 18 hores.

El diumenge 28 de febrer a les 12 hores serà el torn de la companyia La Bleda, amb l'espectacle 'Mon petit souvenir'. Ens situarà en les nits d'estiu, fons marins impressionants, mosquits que no ens deixen en pau, ombrel·les que costen d'obrir, passejades en bicicleta... Les vacances d'estiu que tothom té al cap, aquells records inesborrables! La pallassa Helena Escobar obre les portes de la seva rulot per gaudir d'aquelles vacances presents a l'imaginari col·lectiu. Aventures simpàtiques, divertides i musicals que parlen del dia a dia estiuenc i ensenyen els valors de la vida de càmping: viure a l'exterior, tenir cura del medi ambient i conviure amb altra gent. 

 

 

 

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

cerdanyola del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès