Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

"Welcome to Milnotes Show", la nova proposta de la Companyia de teatre Milnotes

16 Febrer 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: GranollersMilnotes presenta la seva nova programació d'especctacles de petit format on d'inclouen funcions infantils, shows de cabaret, musicals, màgia, concerts o micro-teatre, entre d'altres. La programació, sota el nom "Welcome to Milnotes Show" s'iniciarà el proper 27 de febrer amb l'espectacle de creació pròpia "Divas al Rojo Vivo", i que a dia d'avui les entrades ja estan exhaurides, per això la compayia ha pres la decisió d'augmentar el calendari previst d'actuacions per a poder repetir tots aquells que la demanda superi l'aforament permés, de tal manera que ningú es quedi sense poder gaudir d'aquesta iniciativa pensada per a tots els públics. 

Les funcions de "Welcome to Milnotes Show" tenen una durada d'entre 60 i 80 minuts i es representaran a l'Espai Milnotes de Granollers (c/ Joan Pere Fontanella, 10) en doble sessió i a un preu d'entre 8 i 15€. Es podrà accedir a la sala 15 minuts abans de cada representació. Els espectacles comptaran amb artistes com Adrià Fornos, Dani Bernabé, Joan Garrido, Neus García, Elena Codó, Lorena Blanco, Mario de la Vega, Mireia Dolç, Joan García, Elisa di Prieto, Xavi Clapés, Glòria Viguer, etc. 

La sala s'habilitarà a un 50% d'aforament amb la distància recomanada en tot moment. És obligatori l'ús de la mascareta, seguint totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries. 

Es pot consultar el programa de "Welcome to Milnotes Show" i reservar entrades a www.milnotes.com

 

 

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès