Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Últim dia de la Quinzena del Còmic a Montmeló

13 Octubre 2016 Redacció:L'Oficina de Català de Montmeló, en col·laboració amb la Biblioteca La Grua i el centre juvenil L'Estació Jove, han obert al públic la Quinzena del Còmic a Montmeló. La mostra, que s'ha pogut visitar des del 4 d'ocubte i  demà 14 d'octubre tanca portes, exposa material gràfic relacionat directament amb el còmic en ambdós equipaments.

A l'Estació Jove s'exposa una mostra de plafons amb exemples de com s'aplica la llengua catalana en el còmic: les bafarades i les onomatopeies que serveixen per donar veu a les vinyetes i il·lustracions que donen vida als còmics més populars d'ara i de sempre.

Per la seva banda, la Biblioteca exposa un ampli assortiment de revistes, llibres i altres publicacions que es poden trobar al mercat de la lectura del còmic. Des dels clàssics còmics de Tintin i Astèrix, fins als magazins de còmic manga japonès, tan populars entre els adolescents. I per descomptat, una àmplia selecció de contes infantils il·lustrats.

Totes aquestes mostres i activitats al voltant del còmic, són una gran oportunitat per fer valdre el català entre el públic jove i infantil. Els més atrevits a més, podran participar en el concurs sobre còmic que tancarà les activitats de la Quinzena, el divendres 14 d'octubre. Les persones guanadores obtindran entrades per anar al Saló Manga de Barcelona.

L'organització espera que tant en les exposicions com en les activitats, hi hagi una constant afluència de públic jove i infantil i que el còmic esdevingui durant uns dies en l'eina transmissora per conèixer més profundament el català escrit.

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019 Més info

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019

Les Festes de la Sega de l'Arròs de Les Terres de l'Ebre ...

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés Més info

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés

Del 27 de setembre al 6 d'octubre se celebrarà el Festival Internacional ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès