Weather Icon
( - )

Triplet d’or del Club Natació Granollers al Campionat d’Espanya Aleví-Promoció

9 Juliol 2019 Redacció: Redaccio

Gran actuació del segon equip aleví del Club Natació Granollers, que va participar amb èxit al IV Campionat d’Espanya Aleví-Promoció que va tenir lloc del 5 al 7 de juliol a Lanzarote. Les alevins B van aconseguir una triple medalla d’or, a més a més d’un bronze, en una competició que finalment van classificar-se en tercer lloc del rànquing per clubs, on hi van participar un total de 29 entitats.

Tant en equip com en combo, les alevins es van proclamar campiones d’Espanya, compartint podi, en ambdues ocasions, amb el CN Tarraco, segon, i el CN Les Franqueses, tercer. Or també pel duet que es va alçar amb el títol estatal i que va protagonitzar la parella integrada per Martina Lopera i Carla Sobrino. Destacar, tanmateix la 5a posició del duet de Laura Ansó i Berta Bedmar. El bronze aconseguit va ser per Carla Sobrino, que es va classificar en tercer lloc en les figures de l’any 2008.

Una molt bon campionat per a les alevins B en aquest Estatal a Lanzarote. Aquest cap de setmana és el torn de les alevins A, que disputaran el Campionat d’Espanya Aleví i Júnior que organitza el CNG a les instal·lacions del CN Sabadell.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental