( - )

Triple bronze pel C.N.Granollers al Campionat de Catalunya Júnior i Infantil

17 Desembre 2019 Redacció: puntvalles.com

Població: Granollers

El Club Natació Granollers va aconseguir pujar en tres ocasions al podi del Campionat de Catalunya Júnior i Infantil que va tenir lloc del 12 al 15 de desembre al Club Natació Barcelona. I les tres vegades van ser per recollir la medalla de bronze en aquest Català, on els representants granollerins que hi van participar, van fer un bon paper.

A nivell individual, Abel Granero va aconseguir classificar-se en tercera posició als 200 estils, el que li va permetre pujar al tercer esglaó del podi de la categoria infantil (14 anys). En categoria júnior, Héctor Morales també es va fer amb el tercer lloc en la prova, tanmateix, dels 200 estils.

Per relleus, l’equip júnior dels 4x100 estils integrat per Hector Morales, Gorka Aguilera, Arnau Colomer i Marcel Vigara, van completar el medaller granollerí, amb el tercer podi de bronze del Campionat de Catalunya.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental