Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Terrassa instal·larà càmeres on s'hi ha registrat agressions a ciutadans i policies

26 Abril 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: TerrassaL'Ajuntament de Terrassa ha anunciat que instal·larà d'una manera urgent càmeres de vigilància en punts calents dels barris de la Marina i Ca n'Anglada, on en les darreres setmanes s'han registrat agressions a ciutadans i fins i tot a agents de la Policia Municipal. La mesura es duu a terme després d'una reunió extraordinària amb els responsables de seguretat del consistori, en què s'ha decidit un paquet de mesures entre les quals també hi ha la d'habilitar punts d'atenció compartit en diferents indrets de la ciutat entre Mossos d'Esquadra i Policia Municipal. S'espera que els nous dispositius tinguin un efecte dissuassori en espais que concentren un alt volum de persones, també durant l'estat d'alarma.

Entre els incidents més destacats registrats en els darrers dies, el passat dimecres els agents van detenir un home que va agredir un agent de la Policia Municipal qun aquest es disposava a denunciar un vehicle mal estacionat, al barri de la Marina. Inicialment, l'home va increpar els policies quan l'intentaven identificar entre un grup de persones, però finalment el van identificar i detenir.

També s'han produït incidents al barri de Ca n'Anglada, on diversos grups s'han mostrat forts en algunes ocasions davant els agents quan aquests els han traslladat les mesures sanitàries vigents per prevenir contagis. A aquestes actitud vers els agents s'hi sumen els conflictes que també s'han registrat entre ciutadans i residents en aquests entorns. 

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

terrassa


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès