Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Synergie torna a estar vinculat amb el CAR de Sant Cugat

22 Octubre 2021 Redacció: puntvalles

Població: Sant Cugat del VallèsSynergie torna a participar en una nova edició de CAR'Speakers

 

El projecte del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat ajuda a la integració i formació d'esportistes d'alt nivell en l'etapa posterior a la seva carrera professional

L'esdeveniment va comptar amb la participació de Carles Castillejo i Erika Villaécija, i esportistes presents en els jocs olímpics de Tòquio 2020 com Blanca Toledano i Berta Farreras

El vincle entre el CAR de Sant Cugat i Synergie es manté més viu que mai tot i la pandemia

 

Barcelona, 21 d’octubre de 2021

El Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR) va dur a terme ahir una nova formació del programa CAR'Speakers, en la qual es va tractar el tema de la comunicació a les retransmissions, sent Synergie Espanya el principal patrocinador.

El projecte CAR'Speakers ajuda a la integració i formació d'esportistes d'alt nivell, pensant en l'etapa posterior a la seva carrera professional. En ell, s'ofereix aplicar l'experiència dels esportistes a les empreses, dos mons que tenen moltes similituds i on els valors i la gestió del talent són pilars fonamentals.

L'esdeveniment va comptar amb la participació de Mati Ortiz, Carles Castillejo, Erika Villaécija i Carla Casals com a principals protagonistes i, també, amb esportistes d'alt rendiment que han estat presents en els jocs olímpics de Tòquio 2020, com Blanca Toledano o Berta Farreras. D'altra banda, es va destacar com un dels primers esdeveniments que es realitzen de forma presencial a les instal·lacions de CAR de Sant Cugat seguint un estricte protocol sanitari.

CAR'Speakers compta amb un esportista d'alt rendiment com a formador

Després de la presentació del director del CAR Ramon Terrassa, i la introducció del motivador i psicòleg esportiu Pep Marí, els i les protagonistes van explicar les seves pròpies experiències en la retransmissió dels Jocs de Tòquio 2020, aportant anècdotes, dades d'interès i responent preguntes d'un públic format per diferents perfils. Entre els espectadors, hi va haver esportistes d'elit, periodistes i representants de diferents empreses, entre les quals es trobava Synergie, empresa especialista en selecció i formació de talent.

Durant l'esdeveniment, el públic va tenir l'oportunitat de fer crítica constructiva de la comunicació que els integrants de la taula rodona van tenir durant els Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Els mateixos esportistes olímpics van fer autocrítica i van proposar formes de millorar de cara al futur en la comunicació.

Segons fonts de Synergie, "a la vida hauríem d'actuar de la manera en què Carles Castillejo va dir que començava una retransmissió, pensant: Avui m'ho vaig a passar bé i vaig a gaudir. I és que així, tot surt millor".

 

Synergie i el CAR

Tot i la pandèmia, Synergie i el CAR continuen mantenint un vincle molt fort. Synergie és una empresa multinacional de referència en el sector de Recursos Humans i gestió del talent el principal objectiu en relació amb el CAR de Sant Cugat és el de facilitar l'entrada dels esportistes d'elit al món laboral, tant quan estan en actiu com quan no. Synergie a més, pretén donar-los suport durant el seu camí, assessorant i ajudant en tot el que puguin necessitar pel que fa al món laboral.

Tant el CAR com Synergie han optat per mantenir el vincle per "seguir apostant per la carrera dual dels esportistes, la seva formació en un sentit ampli, i el seu contacte amb el món empresarial". Synergie, a més, facilita als esportistes la realització de les pràctiques. Cal destacar també, que, cada vegada més, les empreses busquen incloure els valors de l'esport en el món laboral. En aquest aspecte, Synergie pot ser de gran ajuda per a tots aquells esportistes d'elit que vulguin incorporar-se al món laboral i per a totes aquelles organitzacions que busquen una manera diferent de motivar els seus empleats/es.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sant cugat del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès