Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Sol·licitud de parades a Cardedeu per la Diada de Sant Jordi 2021

6 Abril 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: CardedeuNomés hi podran participar les floristeries, llibreries o establiments comercials amb llicència per vendre algun d'aquests productes. El termini de sol·licitud és fins el 12 d'abril.

Enguany, i seguint les instruccions del Pla específic de Sant Jordi de la Generalitat, es permetrà la instal·lació de parades de llibres i de roses. En concret:

  • Dia 23 d'abril: parades de llibres i de roses al Parc de Pompeu Fabra de Cardedeu. Les parades de llibres s'ubicaran a la pista coberta, i les de roses entre la pista i l'avinguda Montells.
  • Dia 21, 22 i 23 d'abril: parades de llibres i roses davant els establiments comercials

Per participar-hi, cal fer petició per escrit a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Cardedeu, mitjançant la instància específica que es pot descarregar al costat d'aquestes línies. El termini finalitza el dilluns 12 d'abril, inclòs. 

També es poden consultar les condicions de participació al document adjunt. 

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

cardedeu


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès