Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

S’ha inaugurat a Montcada i Reixac la connexió de vianants entre Can Sant Joan i Vallbona, que suposa una millora de la mobilitat

16 Juliol 2020 Redacció: puntvalles.com

Imatges: cedides

Població: Montcada i ReixacL’actuació suposa un pas endavant en la millora de la cohesió i la mobilitat entre ambdós barris i garanteix un pas confortable i segur per als vianants. L’actuació ha estat executada pel Consorci del Besòs. 

Els barris de Can Sant Joan i Vallbona estrenen una nova connexió gràcies a la construcció d’un camí per a vianants que unirà Montcada i Reixac i Barcelona. Aquesta tarda, l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos,  el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez, i el regidor del Districte de Nou Barris, Xavier Marcé, de l’Ajuntament de Barcelona, acompanyats de membres del govern municipal montcadenc, tècnics i representants veïnals, han fet un recorregut pel nou tram que uneix els dos municipis pels carrer Bosc i Oristà i que va paral·lel al Rec Comtal.

L’alcaldessa, Laura Campos, va afirmar que “aquest projecte dona compliment a una reivindicació històrica dels dos barris i dignifica l’espai que uneix ambdós municipis, tant a través d’aquest nou passeig com del Rec Comtal, del qual ens sentim molt orgullosos com a municipi”. Per la seva banda, el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez, va comentar que “aquesta obra que avui visitem és un clar exemple de la cohesió territorial, social i urbana que busquem” i ha afegit que “ambdós municipis comparteixen problemàtiques que han de resoldre conjuntament des d’una visió metropolitana”.

El projecte ha consistit en la col·locació d’una plataforma de formigó i d’una barana de protecció per afegir seguretat, ja que es tracta d’un traçat que bordeja la zona de la muntanyeta de Can Sant Joan. També s’han instal·lat bancs al llarg del recorregut i un mur de protecció a la banda de la muntanya, així com l’arranjament de la rotonda situada al final del carrer Bosc, on s’ha estabilitzat el talús que hi havia. Aquesta nova connexió, de 300 metres, substitueix el traçat anterior, un pas de 185 metres sense asfaltar de difícil accés i on hi havia risc de possibles despreniments. 

Les obres van començar a mitjans del mes de març del 2019 i han comptat amb un pressupost de més de 800 mil euros que ha sufragat el Consorci del Besòs.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

montcada i reixac

Serveis de desinfecció Covid-19 en comerços Més info

Serveis de desinfecció Covid-19 en comerços

Servei de Neteja Pere i Àngel    Equip de desinfecció d'interiors Covid-19 ...

El sindicat de la nova normalitat Més info

El sindicat de la nova normalitat

Article d'opinió: Raül González, Responsable de Comunicació de CCOO al Vallès Oriental, ...

No ets tu, és el teu cervell Més info

No ets tu, és el teu cervell

Podem reprogramar el nostre cervell per canviar la nostra realitat. Toñi Sáez, ...

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit Més info

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit

Molts som els que hem viscut una reforma a casa nostra. Per ...

Granollers se suma de nou a la Marató de l’Estalvi contra la pobresa energètica Més info

Granollers se suma de nou a la Marató de l’Estalvi contra la pobresa energètica

L’Ajuntament de Granollers participa un any més en la Marató de l’Estalvi ...

La vida zero waste Més info

La vida zero waste

L’era 0 residus ha arribat per quedar-se: com és una vida zero ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès