Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

'Será mejor que os marchéis', la nova obra del garriguenc Carlos Peramo

7 Abril 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: La GarrigaEl garriguenc Carlos Peramo acaba de publicar la seva nova obra, Será mejor que no os marchéis, un conjunt de cinc relats que apel·len les passions i els sentiments de qui els llegeix. 

Són històries farcides de personatges obsessius, apassionats i en ocasions violents, però alhora verosímils i quotidians, que protagonitzen trames inteses. Será mejor que os marchéis va ser gestada i creada a la Garriga, on l'autor viu des de l'any 2002 (va néixer a Sant Feliu de Llobregat). Aquí també ha escrit la major part de la seva obra, que li ha valgut nombrossos reconeixements.

Ha publicat Vecinos (DVD Ediciones, 2000); Me refiero a los Játac (Brugera, 2007); novel·la amb què va guanyar el Premi Bruguera otorgat per Ana María Matute en qualitat de jurat unipersonal; i Media vuelta de vida (Bruguera, 2010). En l'àmbit infantil i juvenil ha publicat Bubana (Alfaguara, 2005), María Tortazos (Anaya, 2007), El reino de Hassan Sas (Ediciones B, 2007), La bicicleta es mía (Alfaguara, 2008), El mundial de fútbol más raro del mundo (Edebé, 2011), Spam (Algar, 2015) i Verbo (Casals, 2020).

Al llarg de la seva trajectòria, Carlos Peramo ha rebut l'elogi de crítics literaris com Ernesto Ayala-Dip, Jordi Gracia, Ricard Ruiz Garzón, J.A. Masoliver Ródenas, Álvaro Colomer, Kiko Amat, Lluis Satorras o José María Pozuelo Yvancos. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

la garriga


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès