Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Segon projecte de l'Orquestra Baix Montseny

8 Novembre 2016Redacció:

En la reunió de regidors de cultura del Baix Montseny del passat 25 d'octubre es va presentar el nou projecte de l'Orquesta Baix Montseny que se centrarà en la música de les dues de les bandes de rock més influents del segle XX, Pink Floyd i Queen. Dos grups excepcionals amb una sonoritat única, psicodèlica i d'experimentació sonora. Aquest concert es prepararà durant els propers mesos i es farà el 7 i 8 de gener en algun dels municipis del Baix Montseny.

L'orquestra ja va dur a terme el primer projecte el passat mes de setembre realitzant el pregó de la Festa Major de Sant Celoni i en el qual van participar 50 músics, interpretant música de Jean Michel Jarre, a més d'actors i la realització d'un màpping a la façana de can Ramis.

Informació per als músics que tenen interès en participar en el projecte
La instrumentació que es busca per aquest 2n projecte és la que es detalla a continuació. S'ha de tenir en compte que la plantilla d'instruments ha d'estar equilibrada. És per això que, en cas que hi hagi molta demanada d'un instrument en concret, l'OBM es reserva el dret d'escoltar els músics sol·licitants d'aquest instrument per tal de poder fer una tria en cada projecte.

- Acordió
- Baix elèctric
- Bateria
- Clarinet
- Contrabaix
- Fagot
- Flauta travessera
- Guitarra elèctrica
- Oboè
- Saxo Alt
- Saxo Tenor
- Saxo Baríton
- Teclat
- Trompeta
- Trombó
- Veu (ha de saber llegir i prepara-se la partitura igual com ho fan els instrumentistes)
- Violí
- Viola
- Violoncel
- Percussió

Així mateix, si algun músic s'apunta amb un instrument que no està especificat en aquesta llista, l'OBM estudiarà si pot entrar dins del projecte. Els assajos seran els dies 2, 3 i 4 de gener de 2017 de 18 a 21h i el 5 de gener de 10 a 13h. El primer concert d'aquest segon projecte serà ell dissabte 7 i diumenge 8 de gener.

Tota persona que hi vulgui participar s'ha d'inscriure en aquest enllaç, hagi participat o no en el 1r projecte de l'OBM. La inscripció per aquest 2n projecte és del 7 al 20 de novembre ambdós inclosos.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Notícies anteriors


Mollet aixeca persianes per als emprenedors

8 Novembre

Actualitat

Més info
Les postes de sol més fotogèniques a Ullastrell

7 Novembre

Societat

Més info
Tot preparat per al Porta a Porta de Palautordera

7 Novembre

Actualitat

Més info
Torna el Mercat Solidari a Montmeló

7 Novembre

Actualitat

Més info

Rep les notícies d'última hora

Empreses i comerços del Vallès