Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Sant Quirze obre la porta a tancar la seva Zona Hermètica després dels incidents a la discoteca Waka

7 Agost 2019 Redacció: ACN - Norma Vidal


L'Ajuntament s'està plantejant fer "un pla especial per la regulació de l'oci recreatiu" igual que va fer la ciutat veïna de Sabadell

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha obert la porta a tancar els locals d'oci que encara queden a la part de la Zona Hermètica que correspon al seu terme municipal. En un comunicat, l'executiu local ha indicat que s'està plantejant fer "un pla especial per regular l'oci recreatiu" similar al que va fer Sabadell l'any 2011 i que ha suposat la clausura de totes les discoteques que hi havia en aquest espai. La decisió arriba després de l'episodi ocorregut dissabte passat a la discoteca Waka, quan tres agents de seguretat del local van agredir dos joves d'origen sud-americà que estaven intentat accedir a l'interior de la discoteca sense permís.

"Som conscients de quina és la mesura correctora que acabat amb aquest focus de problemes a la Zona Hermètica al terme municipal de Sabadell", ha assegurat l'alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Elisabeth Oliveras, que ha afirmat que no veu cap altre alternativa: "Com a municipi se'ns fa impossible arribar a controlar aquests espais de masses", ha lamentat. L'Ajuntament diu que és conscient que aquests fets són competència dels Mossos d'Esquadra, però adverteix que la "gravetat i reiteració" d'aquesta mena de successos al voltant d'aquesta discoteca han posat en alerta el consistori. "Tot i que hi ha més dotació de Mossos d’Esquadra, Barcelona ens deixa sense recursos als municipis de la Regió Metropolitana, i això comporta que situacions com aquesta a municipis com el nostre no tinguin la resposta ràpida que es mereixen", ha remarcat la batlle. L'alcaldessa sol·licitarà una reunió amb la conselleria d'Interior i la direcció general de policia per trobar sortida als focus concrets d'inseguretat i control dels espais que ja té detectats.D'altra banda, des de la regidoria de Drets Civils i Gènere es prendran les mesures necessàries per poder tirar endavant la denúncia d'ofici, i posar en coneixement del poder judicial aquestes actituds autoritàries i racistes.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sant quirze del vallès

Els nostres reportatges

El Mollet torna a 1a Catalana amb un projecte il·lusionant Més info

El Mollet torna a 1a Catalana amb un projecte il·lusionant

Si parlem de Mollet del Vallès, no podem passar per alt la ...

Blancs i Blaus protagonistes de la festa major de Granollers Més info

Blancs i Blaus protagonistes de la festa major de Granollers

Gran La Festa Major de Blancs i Blaus promou l’enfrontament amistós entre ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res!   ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès