Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Sant Cugat entre els municipis on pots visitar l'exposició per a la prevenció de les drogodependències aquest octubre

9 Octubre 2019 Redacció: puntvalles.comL’exposició per a la prevenció de les drogodependències "Controles?" es pot visitar en cinc municipis, aquest octubre

L’exposició itinerant de la Diputació de Barcelona per a la prevenció de les drogodependències "Controles?" s’instal·la aquest mes d’octubre en cinc municipis: Cardona (de l’1 al 14 d’octubre, a la Biblioteca Marc de Cardona), Esparreguera (del 4 al 21 d’octubre, a Can Pasqual), Sant Quintí de Mediona (del 17 al 28 d’octubre, a la Sala dels balcons del Jardí), les Masies de Voltregà (del 24 d’octubre a l’11 de novembre, a la Sala d’exposicions de l’Ajuntament) i Sant Cugat del Vallès (del 31 d’octubre al 5 de novembre, a la Sala d’exposicions de la Casa de Cultura). L’entrada és lliure.


En tots aquests municipis s’han programat visites guiades amb alumnes d’ESO, 1r de batxillerat, graus formatius i PFI de diferents centres educatius, així com altres col·lectius de joves i tècnics municipals.

Aquesta exposició, inaugurada el mes d’abril de 2012, ha passat fins ara per una setantena de municipis i ha estat visitada per prop de 35.000 persones, de les quals més de 26.000 han estat escolars.

Podeu consultar aquesta i d’altres exposicions organitzades per la Diputació de Barcelona clicant aquí.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sant cugat del vallès

Els nostres reportatges

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès Més info

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès

Quines activitats es fan per la Castanyada / Halloween al Vallès? Trobaràs ...

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell Més info

Fira Nuvis del Vallès a Sabadell

La Fira de Nuvis de Sabadell 2019 es diu Fira Nuvis Vallès ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès