Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Sant Cugat del Vallès projecta un nou complex d'habitatges i comerç

9 Abril 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: Sant Cugat del VallèsL'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès crearà un nou complex destinat a l'habitatge i l'activitat econòmica i comercial a la rambla del Torrent d'en Xandri. L'espai, batejat amb el nom de Ragull Centre, tindrà un parc de 118 habitatges, 72 dels quals es destinaran al lloguer protegit, i que seran de propietat municipal.

A més, es destinaran 3.500 metres quadrats a activitats econòmiques i comercials, i es crearà un equipament municipal amb 2.500 metres quadrats en planta baixa i 6.750 més a magatzem soterrani per a serveis municipals. Uns 1.780 metres quadrats passaran a ser plaça i zona verda, i es crearpa un pàrquing soterrat per a 308 places, 158 per al comerç. La previsió és que els tràmits urbanístics estiguin aprovats durant l'any 2023.

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sant cugat del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès