Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Sant Cugat del Vallès implantarà la zona taronja al polígon de Can Sant Joan el proper mes de juliol

17 Gener 2018 Redacció:La mesura vol donar resposta als problemes d'aparcament i també contempla la creació de 400 noves places d'aparcament i 12 quilòmetres de carril bici.

 

ACN Sant Cugat del Vallès .- L'Ajuntament de Sant Cugat de Vallès (Vallès Occidental), implantarà la zona taronja al polígon de Can Sant Joan el proper mes de juliol. La iniciativa tindrà un cost d'1,10 euros al dia el primer any i forma part d'un pla per millorar aquest parc empresarial i promoure la mobilitat sostenible. Així mateix es crearan 400 noves places d'aparcament, s'instal·larà un nou enllumenat i es construirà una dotzena de quilòmetres de carrils bici que connectaran amb l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). L'actuació compta amb un pressupost de 3,3 MEUR dels quals l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) en subvencionarà 2,4 MEUR.
L'àrea taronja pretén donar resposta als problemes d'aparcament que existeixen en aquesta zona, costarà 2,20 a partir de 2019 i es farà amb la col·laboració de les empreses que hi ha instal·lades en aquest polígon. "Hem de buscar solucions de corresponsabilitat per protegir una bona convivència a l'espai públic", ha apuntat l'alcaldessa del municipi Mercè Conesa que ha recordat que més de 15.000 persones treballen i estudien en aquesta zona. A banda, també es construiran 400 noves places d'aparcament. 

El pla, batejat com a “A can Sant Joan, anem per feina”, també contempla construir dotze nous quilòmetres de carril bici a les principals avingudes de Can Sant Joan que connectaran amb empreses i també amb centres educatius com les escoles Àgora, Pureza de María, Thau i les escoles universitàries Gimbernat. El carril també enllaçarà amb l'estació de FGC de Can Sant Joan per facilitar la mobilitat entre la bicicleta i el tren.

D'altra banda, també s'adequaran els tres ponts que hi ha damunt l'autopista AP-7 per facilitar-hi també el pas a peu o en bicicleta. D'aquesta manera es connectarà millor el polígon amb el centre urbà de Sant Cugat.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Fresc Festival Sabadell 2019 Més info

Fresc Festival Sabadell 2019

Al Juny arriba el Fresc Festival 2019, el Festival de música, ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res!   ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès