Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Sabadell presenta el major pressupost de la seva història situat en els 224 MEUR

9 Novembre 2018 Redacció:Els comptes permetran millorar la qualitat dels serveis públics externalitats, l'estat de l'espai públic i recuperar les subvencions a entitats, congelades des de l'any 2010

Sabadell ha presentat el pressupost més elevat de la història del municipi, situats en els 224 MEUR, el que suposa un 10% més que l'any 2018. Els comptes tenen per objectiu millorar la qualitat dels serveis públics externalitats -atenció domiciliària, escoles bressol i neteja d'equipaments -, l'estat de l'espai públic, i recuperar el suport a l'associacionisme – incrementant les subvencions a entitats de la ciutat. En aquest sentit, el consistori destinarà 31 MEUR a millorar l'espai públic, el que representa un 14% del total i 27 MEUR al servei de recollida de residus i neteja viària. A banda, les partides destinades a acció social i educació passaran dels 16 MEUR de 2018 a 19 MEUR i de 15 MEUR a 19 MEUR, respectivament. La despesa en seguretat se situarà en els 16 MEUR i s'incorporaran deu nous agents al cos de la Policia Local.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Fresc Festival Sabadell 2019 Més info

Fresc Festival Sabadell 2019

Al Juny arriba el Fresc Festival 2019, el Festival de música, ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res!   ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès