Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Sabadell formalitza la seva candidatura per esdevenir Capital de la Cultura Catalana el 2024

1 Març 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: SabadellL'Ajuntament de Sabadell ja ha formalitzat la seva sol·licitud a l'Associació Capital de la Cultura Catalana amb què Sabadell es presenta com a candidat a esdevenir l'any 2024 ciutat de la Cultura Catalana. Aquest dossier és el tercer dels requisits necessaris per optar a la capitalitat. Els altres dos, l'aprovació de la iniciativa per unanimitat al Ple municipal i que cap altre munciipi del mateix àmbit geogràfic hagi estat capital en les darreres edicions, ja s'havien presentat. 

El dossier de la candidatura inclou una explicació del municipi, la seva organització, les relacions exteriors i un diagnòstic de la realitat cultural, com també una proposta organitzativa i d'activitats. Per elaborar-lo, s'ha comptat amb la col·laboració d'entitats i agents del sector de la cultura a la ciutat. A partir d'aquest moment, s'estructuraran unes comissions de treball per sectors: Arts escèniques (música, teatre, dansa i circ), Arts Visuals i Plàstiques, Cultura Popular i Tradicional, Pensament i Literatura, Ciència i Coneixement, Museus i Patrimoni i Audiovisual. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

sabadell


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès