Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Sabadell crea unes places d'aparcament temporal per agilitar les entrades i sortides de l'escola

12 Septembre 2018 Redacció:S'anomenen àrees de 'Petó i adéu' i s'han implantat en els tres centres educatius on es generaven més problemes de mobilitat

Sovint les hores d'entrada i sortida de l'escola generen situacions d'embussos, inseguretat i col·lapse circulatori al voltant dels centres educatius. Amb l'objectiu de posar remei a aquesta problemàtica, aquest curs l'Ajuntament de Sabadell ha implantat àrees de 'Petó i adéu' al voltant de tres escoles del centre del municipi. Es tracta d'espais d'aparcament de zona blava o càrrega i descàrrega que a les hores punta serviran perquè les famílies puguin deixar els nens i nenes sense haver de baixar del cotxe. "Intentem ordenar allò que els pares feien fins ara d'aturar-se a la porta de l'escola perquè la criatura sortís generant una cua de vehicles al carrer", explica el tinent d'alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez. Tot i que la iniciativa, que també s'ha dut a terme a d'altres poblacions com Olesa de Montserrat, ha estat ben rebuda per part de les direccions dels centres, ha generat confusió i malestar entre alguns pares en el seu primer dia de funcionament.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Fresc Festival Sabadell 2019 Més info

Fresc Festival Sabadell 2019

Al Juny arriba el Fresc Festival 2019, el Festival de música, ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res! Temps ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès