Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

S'obre la sol·licitud de places per a casals d'estiu

2 Maig 2016 Redacció:Avui, dia 2 de maig, s'obre el termini de sol·licitud de places per a l'oferta de casals d'estiu, activitats esportives i itineraris que tindran lloc al GRA i estaran adreçades a nens i nenes a partir de 3 anys fins a adolescents de 12 a 16 anys, per fer després que acabi el curs escolar. En total s'ofereixen 860 places per a residents a Granollers, tot i que si hi ha disponibilitat també s'hi podran acollir nenes i nens no residents a la ciutat, pagant un suplement en el preu.

Les activitats estan pensades per poder fer en quinzenes o durant les quatre setmanes seguides en horari de 9 h a 13 h, tot i que es poden demanar serveis opcionals d'acollida de 8 h a 9 h (Ferrer i Guàrdia, Salvador Llobet, Mestres Montaña i Escoles i Centre Cívic Palou), de menjador, de 13 h a 15 h (Ferrer i Guàrdia, Salvador Llobet, Escoles i Centre Cívic Palou) i de tarda, de 15 h a 17 h (Ferrer i Guàrdia, Salvador Llobet). A banda d'aquests centres escolars esmentats també hi haurà les estades musicals a l'Escola Pereanton. Les activitats esportives es portaran a terme en els diversos equipaments esportius municipals i els itineraris Gra, en l'equipament juvenil i en altres espais de la ciutat segons el tipus de taller (en aquest cas no es poden fer les activitats per quinzenes, sinó quatre setmanes seguides).

Del 2 al 8 de maig, sol·licitud de places

Les sol·licituds de places per internet es poden fer entre el 2 i el 8 de maig en aquest enllaç www.granollers.cat/estiu2016, Si es preferix atenció personal, aquest tràmit es podrà fer a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), al carrer de Sant Josep, núm. 7, dimecres dia 4 i dijous dia 5 , entre les 8.30 i les 19 hores, ininterrompudament.

El 12 de maig es farà el sorteig, en funció del número assignat a la preinscripció. A partir del 17 de maig es publicaran les llistes a l’OAC, al Servei d'Educació, c. Santa Elisabet, 16 i a www.granollers.cat/estiu2016. Tots els participants que hagin facilitat una adreça de correu electrònic rebran la informació de la plaça assignada i el cost de l’activitat.

Entre el 19 i el 23 de maig s'oferirà la possibilitat de fer canvis en els serveis opcionals: acollida al matí, menjador, i servei de tarda, o de renunciar a la plaça obtinguda. Aquests canvis es podran demanar per correu electrònic, adreçant un missatge a festelestiu@ajuntament.granollers.cat.

A continuació es generaran els rebuts que seran personalitzats i es podran fer efectius mitjançant targeta o banca electrònica. Aquests rebuts s'enviaran per correu electrònic o es podran recollir durant el procés d'inscripció presencial.

Del 26 al 31 de maig, inscripcions per Internet

Entre el 26 i el 31 de maig es podrà formalitzar la inscripció per internet, amb signatura digital. Per fer-ho caldrà:
fer efectiu el rebut amb l'import corresponent.
signar digitalment el document de matrícula que s'ha rebut per correu electrònic. La persona que faci la preinscripició ha de ser la mateixa que faci la inscripció.
escanejar o fotografiar el llibre de família o partida de naixement.
enviar a festelestiu@ajuntament.granollers.cat el document de matrícula, signat digitalment, i l'arxiu del llibre de família o partida de naixement.

Si voleu ser atesos personalment, podeu fer la inscripció entre el 27 i el 31 de maig a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, entre les 8.30 h i les 19 h, excepte divendres 27 que l'horari serà de 8.30 a 14 h. Per fer-ho només caldrà que la persona que ha fet la preinscripció porti el comprovant de pagament, l'original del document d'identitat i del llibre de família o partida de naixement. Per fer la matrícula no caldrà portar fotocòpia de cap document.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Objectiu: vivenda sostenible. Què ens aporta Passivhaus? Més info

Objectiu: vivenda sostenible. Què ens aporta Passivhaus?

Cada vegada és més freqüent parlar d'eficiència energètica i consum passiu. Un ...

On escapar-se? a Puigcerdà, la fira del cavall Més info

On escapar-se? a Puigcerdà, la fira del cavall

La comarca catalana de la Cerdanya es caracteritza per uns trets climàtics, ...

La Garrotxa, un paradís natural Més info

La Garrotxa, un paradís natural

Redescobrir la natura enmig de la ciutat. El teixit urbà d’Olot s’articula ...

Granollers és una ciutat de comerços històrics Més info

Granollers és una ciutat de comerços històrics

Tot i que en els darrers anys alguns ja han tancat les ...

La vida zero waste Més info

La vida zero waste

L’era 0 residus ha arribat per quedar-se: com és una vida zero ...

▶ Festes, Fires i Mercats de Nadal al Vallès 2019 Més info

▶ Festes, Fires i Mercats de Nadal al Vallès 2019

AGENDA DE NADAL 2019 AL VALLÈS   Benvingut a les Fires i ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès