Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

S'obre la sol·licitud de places per a casals d'estiu

2 Maig 2016 Redacció:Avui, dia 2 de maig, s'obre el termini de sol·licitud de places per a l'oferta de casals d'estiu, activitats esportives i itineraris que tindran lloc al GRA i estaran adreçades a nens i nenes a partir de 3 anys fins a adolescents de 12 a 16 anys, per fer després que acabi el curs escolar. En total s'ofereixen 860 places per a residents a Granollers, tot i que si hi ha disponibilitat també s'hi podran acollir nenes i nens no residents a la ciutat, pagant un suplement en el preu.

Les activitats estan pensades per poder fer en quinzenes o durant les quatre setmanes seguides en horari de 9 h a 13 h, tot i que es poden demanar serveis opcionals d'acollida de 8 h a 9 h (Ferrer i Guàrdia, Salvador Llobet, Mestres Montaña i Escoles i Centre Cívic Palou), de menjador, de 13 h a 15 h (Ferrer i Guàrdia, Salvador Llobet, Escoles i Centre Cívic Palou) i de tarda, de 15 h a 17 h (Ferrer i Guàrdia, Salvador Llobet). A banda d'aquests centres escolars esmentats també hi haurà les estades musicals a l'Escola Pereanton. Les activitats esportives es portaran a terme en els diversos equipaments esportius municipals i els itineraris Gra, en l'equipament juvenil i en altres espais de la ciutat segons el tipus de taller (en aquest cas no es poden fer les activitats per quinzenes, sinó quatre setmanes seguides).

Del 2 al 8 de maig, sol·licitud de places

Les sol·licituds de places per internet es poden fer entre el 2 i el 8 de maig en aquest enllaç www.granollers.cat/estiu2016, Si es preferix atenció personal, aquest tràmit es podrà fer a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), al carrer de Sant Josep, núm. 7, dimecres dia 4 i dijous dia 5 , entre les 8.30 i les 19 hores, ininterrompudament.

El 12 de maig es farà el sorteig, en funció del número assignat a la preinscripció. A partir del 17 de maig es publicaran les llistes a l’OAC, al Servei d'Educació, c. Santa Elisabet, 16 i a www.granollers.cat/estiu2016. Tots els participants que hagin facilitat una adreça de correu electrònic rebran la informació de la plaça assignada i el cost de l’activitat.

Entre el 19 i el 23 de maig s'oferirà la possibilitat de fer canvis en els serveis opcionals: acollida al matí, menjador, i servei de tarda, o de renunciar a la plaça obtinguda. Aquests canvis es podran demanar per correu electrònic, adreçant un missatge a festelestiu@ajuntament.granollers.cat.

A continuació es generaran els rebuts que seran personalitzats i es podran fer efectius mitjançant targeta o banca electrònica. Aquests rebuts s'enviaran per correu electrònic o es podran recollir durant el procés d'inscripció presencial.

Del 26 al 31 de maig, inscripcions per Internet

Entre el 26 i el 31 de maig es podrà formalitzar la inscripció per internet, amb signatura digital. Per fer-ho caldrà:
fer efectiu el rebut amb l'import corresponent.
signar digitalment el document de matrícula que s'ha rebut per correu electrònic. La persona que faci la preinscripició ha de ser la mateixa que faci la inscripció.
escanejar o fotografiar el llibre de família o partida de naixement.
enviar a festelestiu@ajuntament.granollers.cat el document de matrícula, signat digitalment, i l'arxiu del llibre de família o partida de naixement.

Si voleu ser atesos personalment, podeu fer la inscripció entre el 27 i el 31 de maig a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, entre les 8.30 h i les 19 h, excepte divendres 27 que l'horari serà de 8.30 a 14 h. Per fer-ho només caldrà que la persona que ha fet la preinscripció porti el comprovant de pagament, l'original del document d'identitat i del llibre de família o partida de naixement. Per fer la matrícula no caldrà portar fotocòpia de cap document.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit Més info

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit

Molts som els que hem viscut una reforma a casa nostra. Per ...

Al març comencen les preinscripcions als centres catalans Més info

Al març comencen les preinscripcions als centres catalans

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ja ha donat a ...

El Museu Thermalia de Caldes de Montbui inaugura una exposició de referència al voltant del termalisme Més info

El Museu Thermalia de Caldes de Montbui inaugura una exposició de referència al voltant del termalisme

Les obres de la nova exposició permanent del Museu Thermalia, que aquesta ...

Els grans vencedors de la Mitja Granollers 2020 Més info

Els grans vencedors de la Mitja Granollers 2020

Enguany, la 34a Edició de la Mitja Marató de Granollers ha tornat ...

La vida zero waste Més info

La vida zero waste

L’era 0 residus ha arribat per quedar-se: com és una vida zero ...

El Fraikin Granollers millora els seus números abans d’acabar l’any Més info

El Fraikin Granollers millora els seus números abans d’acabar l’any

Al mes de novembre es va viure un dels moments més històrics ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès