Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

S'inicia la reparació de la piscina descoberta de la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall

17 Febrer 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: Les Franqueses del VallèsLes actuacions de reparació de la piscina descoberta de la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall ja estan en marxa. Després d'una primera fase de detecció de les fuites, s'ha modificat el circuit d'impulsió de retorn de l'aigua a la piscina, anul·lant la instal·lació actual i modificant el circuit hidràulic per a solucionar les incidències provocades fins ara. 

Unes millores que a banda de beneficiar a les persones usuàries de l'equipament, contribueixen de manera positiva a l'estalvi i preservació del medi ambient. Un cop finalitzada aquesta tasca es realitzarà el tancament definitiu de la tanca perimetral que envolta a piscina, amb un suplement de 40 metres. Aquesta serà la tercera fase de tancament del perímetre. La primera es va realitzar al 2019 amb la col·locació d'una tanca d'1,20 metres d'alçada i 16 metres de llargada. Al 2020, la segona fase de tancament va permetre la instal·lació d'un suplement d'1,20 metres d'alçada i 18 metres de llargada. Durant aquesta actuació també es va reforçar la porta d'entrada de vehicles d'emergència amb l'objectiu de millorar la seguretat dels usuaris. Enguany es finalitza el tancament perimetral de la zona que contempla 74 metres de tanca. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

les franqueses del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès