Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

S'inaugura a Granollers la 1a Convocatòria dels Premis Espavila

20 Novembre 2020 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: GranollersEl passat 15 de novembre la Fundació Espavila va iniciar la 1a Convocatòria dels Premis Espavila. Aquests, van drigits a persones residents a Catalunya les quals tenen dues modalitats. 

La primera es bassa sobre la qüestió "Què fas per la teva millora educativa i/o professional?". Els premiats a aquesta modalitat seran joves d'entre 16 i 35 anys els quals malgrat a les circumstàncies -econòmiques, socials, labors- han fet l'esforç d'avançar i millorar la seva formació educativa i/o professional. 

Seguidament, la segona modalitat gira entorn la qüestió "Què fas per ajudar a millorar els altres?". Tracta sobre aquelles persones o col·lectus els quals han sigut capaços d'inculcar diferents valors com el treball, la responsabilitat, la sinceritat o l'optimisme per així ajudar educativa i/o professionalment als altres. Els guanyadors a aquest premi seran joves d'entre 10 i 35 anys. 

Per poder participar en aquests premis, la convocatòria és des del 15 de novembre de 2020 fins al 15 de març del 2021. Aquestes candidatures es podran presentar a través de la pàgina web de la funació www.espavila.cat . Allà es pot trobar tota la informació necessària per a la inscripció.

Aleshores, hi haurà un jurat qualificat el qual valorarà aquell projecte que comporti un avanç pedagògic i també en la seva viabilitat. Cal saber que la dotació inicial dels Premis Espavila és de 10.000 euros euros (5.000 euros de cada modalitat). La repartició dels guanyadors de la primera i segons modalitat serà de la següent manera: El primer premi és de 1.000 euros, dos premis de 700 euros, dos premis de 500 euros i quatre premis de 400 euros. 

Cal saber que s'exclouen per optar als premis les millores per superar addiccions, alimentàries o de salut. I recordeu, la forma per presentar la candidatura és a través de la pàgina web de la fundació www.espavila.cat 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers

Serveis de desinfecció Covid-19 en comerços Més info

Serveis de desinfecció Covid-19 en comerços

Servei de Neteja Pere i Àngel    Equip de desinfecció d'interiors Covid-19 ...

El sindicat de la nova normalitat Més info

El sindicat de la nova normalitat

Article d'opinió: Raül González, Responsable de Comunicació de CCOO al Vallès Oriental, ...

No ets tu, és el teu cervell Més info

No ets tu, és el teu cervell

Podem reprogramar el nostre cervell per canviar la nostra realitat. Toñi Sáez, ...

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit Més info

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit

Molts som els que hem viscut una reforma a casa nostra. Per ...

Granollers se suma de nou a la Marató de l’Estalvi contra la pobresa energètica Més info

Granollers se suma de nou a la Marató de l’Estalvi contra la pobresa energètica

L’Ajuntament de Granollers participa un any més en la Marató de l’Estalvi ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès