Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

S'estrena a Llevant Teatre Granollers 'Que si PIM, que si PAM, que si PUM', l'espectacle dels i les alumnes d'Arsènic

9 Juny 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: GranollersEls alumnes que cursen el 1r any del Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d'Actuació Teatral a Arsènic, estrenaran aquest dijous dia 10 de juny a les 20 hores l'espectacle 'Que si PIM, que si PAM, que si PUM' al Llevant Teatre de Granollers.

L'obra és una versió extremadament lliure de "El Joc de la Peste"de Eugène Ionesco. La sinopsiu ens diu: Imagina que arriba una pandèmia mundial. Imagina que la gent es veu sotmesa a unes restriccions sense precedents. Imagina que la societat arriba a tal paranoia que el veí de tots la vida acava sent el nostre pitjor enemic. Imagina un govern que, on hi ha catàstrofe, veu una oportunitat de treure profit. Has imaginat tot això? Sort que aquestes coses sols poden passar al teatre i mai a la realitat.

Amb aquesta corrent de l'absurd, la peça teatral enfronta a l'espectador amb la seva pròpia naturalesa a través d'un collage de petites històries que, encara que no es relacionin entre si, totes s'articulen en el tema de la paranoia. 

El director, José Puchades (Putxa), amb l'ajudant de direccó, Úrsula Gontán, i els intèrprets: Arnau Herrera, Carla Maestre, Clàudia Rodríguez, Joel Cabrera, Marcel Vacca, Marina Puddu, Mario Giménez, Marta Juárez, Mireia Martínez, Sara Solé i Víctor Martínez són qui han donat forma de manera lliure a aquesta obra.

Les entrades es podran aconseguir a través del web d'Escena grAn al següent enllaç. Per tal de respectar les mesures de seguretat, caldrà anar al teatre 30 minuts abans. 

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

granollers


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès