Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

S'encareix el preu del butà un 5% més respecte al preu anterior

13 Octubre 2021 Redacció: puntvallesL’OMIC informa: El preu oficial de l’ampolla de butà és de 16,13 €

L’OMIC informa que el preu oficial de l'ampolla de butà, des del 21 de setembre és de 16,13 €, el que suposa un encariment del 5 % respecte el preu anterior. Més informació a l’OMIC: Font i Boet, 7.

La bombona de butà tradicional (12,5 quilos) costa a partir del dia 21 de setembre, un màxim de 16,13 euros, el que suposa un encariment del 5 % respecte al preu de 15,37 euros al què s'ha comercialitzat darrerament.

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor recorda a les persones consumidores d’ampolles de butà que tenen dret a demanar el tiquet de compra. Sempre i quan l’usuari consumidor el demani, els venedors de butà estan obligats a lliurar aquest tiquet. En cas que no se’ls hi lliuri o l’import no es correspongui amb el preu oficial, les persones afectades poden adreçar-se a l’OMIC per tramitar una reclamació. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès