Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

S'acaben les reformes del Pavelló esportiu de Caldes de Montbui

7 Setembre 2021 Redacció: Puntvallès

Població: Caldes de MontbuiEls treballs han consistit en la renovació de la pista, la millora dels vestidors i de la coberta i la col·locació de plaques fotovoltaiques per a la generació d’energia elèctrica

Les obres de reforma d’aquest equipament esportiu municipal, que s’han fet per aconseguir unes instal·lacions més adequades i millorades per a la realització de les pràctiques esportives que actualment es duen a terme en aquesta pavelló municipal, van començar el passat 1 de juny, i s’han portat a terme durant els mesos d’estiu per tal de no interferir en la temporada esportiva dels clubs que entrenen habitualment en aquest pavelló: l’hoquei i el patinatge artístic.

Les obres, que avui han presentat en roda de premsa els responsables municipals juntament amb els representants del Club Hoquei i del Club de Patinatge Artístic de Caldes, han consistit principalment en la renovació total del paviment de la pista, la reforma i modernització dels vestidors, la renovació de la coberta per tal de millorar-ne l’aïllament i permetre més entrada de llum natural i un reforç estructural d’aquesta coberta, on també s’hi han instal·lat plaques fotovoltaiques per a la generació d’energia elèctrica per l’autoconsum.

També s’han aprofitat els treballs per desplaçar el perímetre de la pista de tal manera que es puguin situar les banquetes dels equips a la zona de la sortida dels vestidors i l’altre costat de la pista quedi alliberat, s’han col·locat noves xarxes de protecció al voltant per evitar que s’escapi la pilota i s’ha fet una nova sortida d’emergència. En matèria de prevenció d’incendis, s’ha millorat l’evacuació i s’han instal·lat equips de contraincendis.

 

 

 

Arxius de so adjunts:

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

caldes de montbui


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès