Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Ravensburg i Mollet del Vallès fan un seguiment i identifiquen projectes futurs per pal·liar els efectes de la pandèmia

7 Abril 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: Mollet del VallèsEl passat 17 de març va tenir lloc una reunió de treball entre les ciutats de Ravensburg i Mollet del Vallès. La reunió va estar presidida per l'alcalde Josep Monràs i el segon alcalde de Ravensburg, Simon Blümcke. Al llarg d'aquesta pandèmia, han estat diferents els contactes ue han mantingut les dues ciutats, agermandades des del 2017, per tal de fer un seguiment conjunt de la situació i oferir-se mútuament col·laboració i suport.

La trobada, a la qual també hi van assistir responsables tècnics de les dues institucions, s'ha produït arran d'un projecte proposat per l'Ajuntament de Mollet del Vallès per tal d'aprofundir la relació d'agermanament d'ambdues ciutats i detectar bones pràctiques dutes a terme durant la pandèmia en àmbits com ara educació, salut o cultura, entre d'altres. 

La iniciativa també té per objectiu compartir futurs projectes i iniciatives que facilitin una sorida social i econòmica de la pandèmia a les dues ciutats. 

En aquest sentit, l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, creu que "justament, l'objectiu dels agermanaments és la col·laboració i l'intercanvi d'experiències i iniciatives per fer créixer i millorar les ciutats" i, en aquest cas concret "des de l'Ajuntament de Mollet hem tingut clar des de l'inici de la pandèmia, que calia aprofitar aquesta relació estreta que mantenim amb diferents ciutats, no només amb Ravensburg, per treballar plegats i elaborar i compartir experiències i polítiques que ens ajudin a minvar els efectes que està provocant la Covid-19 a les nostres poblacions". 

El projecte també si ha sumat Rivoli, agermanada amb Mollet des del 1986, i també s'ha convidat a fer-ho a Montélimar, en aquest cas agermanada amb Mollet des del 2018.

La propera reunió es durà a terme el proper 9 de juny. 

 

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

mollet del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès