Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Protecció Civil rep 52 trucades per 41 incidències relacionades amb la pluja en tres hores i mitja

9 Juliol 2019 Redacció: ACN - Barcelona


A Muntanyola, a Osona, han caigut gairebé 30 mil·límetres d'aigua en mitja hora

Protecció Civil ha rebut 52 trucades per 41 incidències relacionades amb la pluja entre les tres i dos quarts de set de la tarda. La majoria han estat per inundacions, incidències de clavegueram, filtracions i despreniments de la calçada, segons ha indicat el mateix ens. La majoria d'avisos s'han rebut des del Vallès Occidental, però també n'hi ha hagut del Maresme, d'Osona, del Gironès, de la Selva, del Vallès Oriental, del Baix Llobregat, del Ripollès, de l'Alt Urgell i del Baix Empordà. Per municipis, allà on hi ha hagut més avisos ha estat a Sant Bartomeu del Grau, a Osona, però també n'hi ha hagut a Girona, a Pineda de Mar, a Castellar del Vallès, a Calella, a Terrassa, a Blanes, a Sant Cugat del Vallès, a Maçanet de la Selva i a Ripoll.

De la seva banda, des del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) s'indica que hi ha hagut superacions del llindar d'avís d'intensitat forta de pluja durant la tarda (més de 20 mil·límetres en 30 minuts) a diversos municipis, com ara a Muntanyola (Osona), amb 29,1 mil·límetres; a Terrassa, amb 27,6; a Viladrau (Osona), amb 26,5, a Montesquiu (Osona), amb 25,1; a Hostalets de Pierola (Anoia), amb 23,8; a Cassà de la Selva, amb 23,3, i a Sant Joan de les Abadesses (Ripollès), amb 20,9.De la seva banda, els Bombers han indicat que han rebut una cinquantena d'avisos per incidències relacionades amb la pluja, per bé que el nombre d'actuacions ha estat inferior. La majoria de feines han estat per petites inundacions, embornals embussats o fets de poca afectació. Una de les actuacions més destacades ha tingut lloc quan han hagut de treure una ambulància que ha quedat embarrancada en una bassa d'aigua a Girona mentre feia un servei de transport sanitari. El vehicle, però, s'ha pogut treure sense problemes, segons indiquen els mateixos Bombers.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019 Més info

Festes de l'Arròs de les Terres de l'Ebre 2019

Les Festes de la Sega de l'Arròs de Les Terres de l'Ebre ...

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés Més info

Festival Internacional de Blues a Cerdanyola del Vallés

Del 27 de setembre al 6 d'octubre se celebrarà el Festival Internacional ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

  Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res! ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès