Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Projecte de nou pas de vianants a la BV-5151 a les Franqueses del Vallès

17 Abril 2019 Redacció:La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’ajuntament de les Franqueses del vallès le projecte de nou pas de vianants a la intersecció de la carretera BV5151 amb el camí de can Mariano. El projecte, que disposa d’un pressupost de licitació de 22.931 euros i un termini d’execució de tres mesos, té com a objecte millorar l’accessibilitat, la seguretat viària i la mobilitat en general donant continuïtat a l’itinerari de vianants que connecta la vorera de la carretera amb el camí de Can Mariano.


Actualment, el tram de la carretera Bv-5151 entre els PK 1,3 i 1,4, presenta les característiques d’una via de caràcter periurbà, que es troba urbanitzada al marge dret amb una vorera de dos mestres d’amplada i amb enllumenat, que connecta el nucli de Corró d’Avall amb la urbanització Milpins.

L’actuació prevista és l’execució d’un tram de vorera i d’un pas de vianants que connecti la vorera existent al marge dret amb el camí de Can Mariano. Així mateix, per tal de millorar la seguretat i reduir la velocitat dels vehicles en aquets tram, el projecte contempla la col·locació de dues esquenes d’ase a banda i banda del pas, l’execució de bandes transversals d’alerta pintades i la col·locació de senyalització vertical i horitzontal associada.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

El Mollet torna a 1a Catalana amb un projecte il·lusionant Més info

El Mollet torna a 1a Catalana amb un projecte il·lusionant

Si parlem de Mollet del Vallès, no podem passar per alt la ...

Blancs i Blaus protagonistes de la festa major de Granollers Més info

Blancs i Blaus protagonistes de la festa major de Granollers

Gran La Festa Major de Blancs i Blaus promou l’enfrontament amistós entre ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res!   ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès