Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Primera vegada que un equip del Vallbona participa en Campionat d'Espanya Junior

19 Febrer 2019 Redacció:

Meritori 10è lloc de les nostres juvenils AEC Vallbona en la seva primera participació a la superliga junior. El sorteig les va enquadrar en el pitjor grup possible amb 2 equips top a nivell nacional, IBSA Las Palmas (vigent campió estatal de la categoria i qui finalment va ser el campió de la competició) i Covadonga (campió de la copa Espanya d’enguany , mateix grup de nenes que fa 2 anys es van proclamar campiones d’Espanya cadet i finalment el tercer classificat a la competició, guanyant a Barça en el partit pel tercer lloc).

El primer partit va ser contra IBSA Las Palmas i tot i perdre per 3-1 cal recalcar l’excel·lent partit de les nostres que van perdre el segon set per un ajustat 28-26, van ser capaces de guanyar el tercer, però no van poder amb la superioritat de l’equip canari  al quart.

El segon partit va enfrontar les nostres contra Madrid CV. Partit on les nostres van guanyar amb claredat per 3-0, resultat que assegurava el 3er lloc al grup a falta de l’últim partit de la primera fase contra Covadonga.

El partit amb Covadonga va ser un partit vibrant on les nostres van començar dominant u guanyant el primer set contra pronòstic. El Covadonga es va refer i va guanyar amb solvència el segon i el tercer posant l’1-2 al marcador. El quart set va ser un frec a frec espectacular on qualsevol dels 2 podia haver guanyat. Les nostres es van posar amb 23-21, a 2 punts de forçar el tie-break però l’experiència de les càntabres es va imposar finalment guanyant el set per 23-25 i el partit per 1-3.

La tercera posició ens posava en la lluita per 9è lloc. El primer partit de la segona fase va ser contra l’equip local CV Guadalajara (subcampió a la copa Espanya d’enguany), rival molt complicat que tenia la afició de tot el pavelló al seu costat i en un moment de la competició molt complicat per les nostres que arribaven al partit ja amb el cansament acumulat del partits anteriors aguditzat per la baixa per lesió de una jugadora des de el primer partit contra IBSA. El partit va començar bé per les nostres que van guanyar el primer set no sense sofriment per un ajustat 25-23. El segon i tercer set va ser per les de Guadalajara a qui es veia amb molta mes frescor a pista. Era un moment molt complicat per les nostres que estaven pràcticament foses, però llavors va sorgir l’esperit combatiu que tenen i van treure forces de on no hi havien per remuntar el partit amb un tie-break agònic que es va decantar per les nostres per 15-13.

L’últim partit de la competició les enfrontava al Vall d´Hebron pel 9è lloc. El partit no va tenir gaire historia, les nostres ja sense bateria van caure per 3-0 tancant el torneig amb un 10è lloc mes que meritori en la seva primera participació. Només queda que felicitar-les per tot el que ens jan fet disfrutar!!!

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental