Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Presentació dels cinc nous autobusos híbrids que s'incorporen a la flota de Granollers i conurbació

1 Març 2019 Redacció:
Amb aquests vehicles, Transgran prestarà el servei en les línies troncals íntegrament amb autobusos híbrids       

Aquest dilluns dia 4 de març, a les 13 hores i a l'estació d'autobusos de Granollers tindrà lloc la presentació dels cinc nous autobusos híbrids que s'incorporen a la flota de  la conurbació de Granollers (Transgran). Aquests cinc vehicles es posaran en circulació en les línies troncals del servei: línies 1, 20, 21, 22, 3 i 6. D’aquesta manera, totes aquestes estaran operades íntegrament amb autobusos híbrids. 

Es tracta d’autobusos Volvo 7900 Hybrid, un dels vehicles més eficients del mercat que permet estalvis de combustible de fins al 39 % i una reducció de les emissions de fins a un 50 %. 

Són vehicles de pis baix, de 10,6 m, completament adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, equipats amb carregadors USB i molt silenciosos. El nou model disposa de 26 places assegudes, 51 dretes i 1 plaça per a cadira de rodes. 

Transgran compta actualment amb una flota total de 13 cotxes, dels quals 8 són híbrids i la resta, Euro 6. 

En la presentació hi assistiran els alcaldes dels municipis de Transgran: Josep Mayoral, alcalde de Granollers; Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses del Vallès;  Emilio Cordero, alcalde de Canovelles, i Carles Fernández, alcalde de la Roca del Vallès; a més de Cristina Pou, cap del Servei de Transport Públic per Carretera del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i Ramon Sagalés, conseller delegat de Sagalés, l'operadora del servei, entre d'altres.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès Més info

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès

Quines activitats es fan per la Castanyada / Halloween al Vallès? Trobaràs ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès