Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Parets suspèn el cobrament de la taxa d'ocupació de les terrasses durant el 2021

3 Març 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: Parets del VallèsDurant la darrera sessió plenària a Parets del Vallès, celebrada el passat 25 de febrer, el consistori va aprovar per unanimitat la suspensió del cobrament de la liquidació de la taxa per l'ocupació de terreny d'ús públic amb taules i cadires als bars i restaurants durant tot el 2021. 

La modificació en l'Ordenança serà vigent un cop finalitzi el termini d'exposició pública. Francesc Juzgado, l'alcalde de Parets, ha insistit en la importància de emsures com aquesta que "mantindrem mentre duri la sitació actual". També, ha manifestat la voluntat de "seguir donant suprot al sector comercial amb altres tipus d'ajuts directes per minimitzar l'impacte de la crisi per causa de la pandèmia". 

L'obejctiu d'aquesta mesures és seguir protegint i donant suport al teixit productiu i social i al sector de la restauració, i facilitar la recuperació de l'activitat econòmica al municipi.

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

parets del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès