Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Oberta la segona convocatòria d'ajudes econòmiques al sector comercial a Polinyà

13 Gener 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: PolinyàDegut a la crisi generada per la pandèmia de la Covid-19, l'Ajuntament de Polinyà ha aprovat diferents mesures d'urgència per a paliar els efectes al sector comercial del municipi. La darrera va ser aprovada al Ple de l'Ajuntament de Polinyà l'11 de novembre d 2020, la qual tracta sobre la concessió de noves ajudes econòmiques a aquells establiments i negocis que s'han vist obligats a tancar o han hagut de treballar amb restriccions des de l'octubre. Aquesta és la segona convocatòria, la primera va ser al maig. L'Ajuntament ha destinat 23.000 euros. El termini per sol·licitar-les restarà obert fins al 25 de febrer, l'últim dia per a presentar la documentació. 

Qui pot demanar aquestes ajudes?

Aquelles persones físiques o jurídiques que desenvolupin una activitat comercial i/o de serveis a Polinyà amb una facturació inferior a 1 milió d'euros i que s'hagin vist afectats per les restriccions i tancaments decretats per la Generalitat des del mes d'octubre per a contenir la pandèmia de la Covid-19. 

No ho podran sol·licitar aquells establiments que, tot i haver hagut de reduir el seu aforament màxim o l'horari d'obertura, se'ls permeti mantenir plenament la mateixa activitat. 

Quins són els imports?

Es concedirà un ajut econòmic de 650 euros a les persones que hagin tancat completament el seu establiment almenys durant un període de 4 setmanes de forma ininterrompuda.

L'ajut serà de 350 euros a qui hagi tancat completament el seu establiment almenys durant 2 setmanes de forma ininterrompuda. 

Es subvencionarà amb 200 euros a les persones que hagin pogut realitzar algun tipus d'activitat de forma limitada per les restriccions de les noves mesures decretades.

Les subvencions es concediran per ordre de sol·licitud, sempre que la documentació presentada estigui completa i correcta, fins a esgotar l'import màxim de la partida pressupostària. 

Documentació a presentar:

  • Instància individualitzada per a cada beneficiari que sol·licita la subvenció, segons model normalitzat.

  • Un exemplar de l’escriptura de la constitució de la societat, si es tracta d’una persona jurídica, una còpia del DNI, si es tracta d’una persona física (no caldrà presentar-la si ja es va fer en l'anterior convocatòria de subvencions al comerç).

  • Domiciliació bancària on constin les dades bancàries del compte on es podrà transferir l’import de la subvenció.

  • Model 036 de declaració censal d’alta d’activitats econòmiques (no caldrà presentar-la si ja es va fer en l'anterior convocatòria de subvencions al comerç).

  • Comprovant de pagament de la darrera quota del RETA (Règim Espacial dels Treballadors Autònoms) a la SS.

  • Memòria justificativa de l’activitat realitzada en aquest període en compliment de les condicions imposades mitjançant la resolució de la Generalitat.

  • Memòria econòmica justificativa dels ingressos i despeses de l’activitat realitzada en aquest mateix període.

Com puc fer la sol·licitud?

A través de la seu electrònica de l'Ajuntament. Si sou persona física i cotitzeu com a Autònoms, i no disposeu de Certificat Electrònic, podeu fer ús del sistema Idcat, seguint les instruccions del següent enllaç: https://idcatmobil.seu.cat/.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

polinyà

Serveis de desinfecció Covid-19 en comerços Més info

Serveis de desinfecció Covid-19 en comerços

Servei de Neteja Pere i Àngel    Equip de desinfecció d'interiors Covid-19 ...

El sindicat de la nova normalitat Més info

El sindicat de la nova normalitat

Article d'opinió: Raül González, Responsable de Comunicació de CCOO al Vallès Oriental, ...

No ets tu, és el teu cervell Més info

No ets tu, és el teu cervell

Podem reprogramar el nostre cervell per canviar la nostra realitat. Toñi Sáez, ...

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit Més info

Tips per aconseguir que una reforma sigui tot un èxit

Molts som els que hem viscut una reforma a casa nostra. Per ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès