Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Nova fase de renovació de l’enllumenat al barri d’El Farell a Caldes de Montbui

4 Febrer 2020 Redacció: puntvalles.com

Població: Caldes de Montbui


Comencen els treballs d’una nova fase del projecte de renovació de la instal·lació lumínica del barri El Farell per a la seva adequació, millora i estalvi energètic

L’Ajuntament de Caldes de Montbui, en el marc de la política d’estalvi energètic, comença una nova fase d’instal·lació de sistemes de darrera tecnologia que permetin estalviar en la factura elèctrica al barri El Farell. Dins del marc d’adequació lumínica progressiva de l’enllumenat en aquest barri, l’Ajuntament continua amb la instal·lació de dispositius lumínics amb sensor de moviment per adequar l’enllumenat a les necessitats funcionals.

Abans d’iniciar els treballs de substitució, l’any 2018, el barri disposava de fanals de vapor de mercuri amb 150 W de potència. Aleshores es van instal·lar llums led de 38 W en columnes de 7 metres d’alçada. Els treballs es van realitzar en dues fases (que corresponien a la primera i la quarta del projecte) dins del marc d’adequació de l’enllumenat del municipi: La Fase 1, executada per l’empresa IPV, S.A., cobrint el passeig dels Ocells, el carrer Passarell i parcialment la plaça Mary Poppins, amb un cost de 80.402,61 €. I la Fase 4, que comprenia el carrer Flor de l’Espígol i el passeig de les Flors (de la zona urbana a la zona d’entrada on es situa el centre social), executada per l’empresa Muntatges Lleida, S.A. amb un cost de 35.126,68 €.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

caldes de montbui


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès