Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Nova edició del joguines solidàries a St. Quirze

16 Desembre 2016Redacció:

Un total de 67 infants i joves de Sant Quirze, d’entre 0 i 14 anys, rebran les joguines que s’han recaptat gràcies a la campanya “Joguines Solidàries 2016”. Es calcula que l’import total de la donació és de 1.500 €, promoguda per l’Obra social de La Caixa, amb la col•laboració de l’Ajuntament. De fet, la campanya arriba enguany a la seva quinzena edició, aconseguint joguines noves i material escolar a diverses poblacions de la comarca, entre elles Sant Quirze del Vallès. D'aquesta manera, es fan arribar als nens i nenes i joves que es troben en situació de vulnerabilitat i que són objecte de seguiment per part de Serveis Socials de l'Ajuntament.

L'objectiu de la iniciativa és ampliar i reforçar la tasca de l’obra social d’aquesta entitat bancària i donar suport a la feina que des dels municipis es duu a terme en aquest àmbit, de manera que cap nen o nena es quedi sense joguines aquest Nadal. 
L’acte formal de lliurament  va tenir lloc ahir, presidit per l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i la directora en funcions de l’oficina de La Caixa a Sant Quirze, Mercè Capella. 
L’entitat Creu Roja ha col•laborat enguany en la compra, preparació dels lots i distribució de les joguines. Recordem que Creu Roja busca nous voluntaris per potenciar el desenvolupament de les seves activitats.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Notícies anteriors


Desitjos de Nadal a Valldoreix

14 Desembre

Societat

Més info
Granollers, a prop del Mundial d'handbol femení

16 Desembre

Actualitat

Més info
Fòrum de turisme sostenible al Montseny

16 Desembre

Actualitat

Més info
Reciclar té premi a Santa Perpètua

14 Desembre

Actualitat

Més info

Rep les notícies d'última hora

Empreses i comerços del Vallès