Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Naturgy injecta per primera vegada gas natural renovable procedent d'un abocador situat a Cerdanyola del Vallès

10 Juny 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: Cerdanyola del VallèsNaturgy ha injectat per primera vegada gas natural renovable procedent d'un abocador a la xarxa de distribució de gas de l'Estat. L'energia prové del Parc de l'Alba, situat a Cerdanyola del Vallès, i de l'abocador de residus Elena, unes instal·lacions que han suposat una inversió de 2,2 MEUR.

En un comunicat emès aquest dijous, la companyia subratlla que això suposa "una gran fita" en el procés de transició energètica, amb l'objectiu final que tot el gas que circuli per la xarxa de Naturgy sigui renovable l'any 2050. La planta de Cerdanyola del Vallès produirà 12 GWh per any de biometà –l'equivalent al consum anual de 3.200 llars- i evitarà l'emissió a l'atmosfera de 2.400 tones de diòxid de carboni anuals.

En línia amb aquests objectius, l'empresa ha presentat projectes de biometà i hidrogen per valor de 4.000 MEUR, per impulsar així projectes tractors dins el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència impulsat pel govern espanyol.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

cerdanyola del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès