Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Mollet retornarà a les famílies els diners de més que van pagar a les escoles bressol pels impagaments de la Generalitat

28 Febrer 2018Redacció:

La decisió està supeditada al cobrament dels 600.000 euros pendents que l'Ajuntament ha reclamat al Govern.

ACN Mollet del Vallès .- L'Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) ha aprovat una moció que planteja retornar a les famílies molletanes els diners de més que van pagar a les escoles bressol municipals a causa dels impagaments dels ajuts entre els cursos 2012 -13 i 2016 -17. El text, que ha arribat al ple a través d'una proposta del PDeCAT, parteix de la base que els diners es recuperaran, ja que hi ha hagut sentències favorables a altres consistoris que també havien reclamat aquests pagaments,. Així, planteja que en els propers mesos es faci un estudi econòmic detallat des de l'any 2012 que determini la quantitat exacta que el consistori va deixar de percebre i quin percentatge van haver d'assumir els pares dels alumnes. Aquesta iniciativa ha prosperat amb el suport de tots els grups municipals.
La moció recorda que l'Ajuntament de Mollet del Vallès ha reclamat a la Generalitat el retorn de gairebé 600.000 euros corresponents a aquestes ajudes no percebudes. 

Segons ha explicat el regidor del PDeCAT Jordi Talarn, la proposta vol posar en valor que hi ha una part d'aquestes ajudes perdudes que han aportat les famílies. Així mateix ha explicat que les dificultats que hi ha hagut en les escoles bressol han anat acompanyades d'un increment de les quotes dels centres educatius que ha estat assumit pels pares.

"A Mollet hem passat els últims quatre anys d'una tarifa de poc més de 100 euros a una de més de 200", ha comentat el regidor. En aquest sentit ha apuntat que si el Govern torna a aportar les ajudes hauran de tornar-se a revisar a la baixa les quotes. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Notícies anteriors


Col·lectius d’estudiants de la UAB denuncien persecució política al campus de Bellaterra

28 Febrer

Actualitat

Més info
La neu ha obligat a tancar fins ara 21 escoles i 3.390 alumnes s'han quedat sense classes

28 Febrer

Actualitat

Més info
Detenen el secretari general de la CGT a Catalunya per l'ocupació del rectorat de la UAB el 2013

28 Febrer

Actualitat

Més info
Les previsions de neu a cota zero incrementen les vendes de cadenes

27 Febrer

Actualitat

Més info

Rep les notícies d'última hora

Empreses i comerços del Vallès