Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Mollet instal.larà abeuradors per a gossos

11 Octubre 2021 Redacció: puntvalles

Població: Mollet del Vallès 

L’Ajuntament de Mollet ha instal·lat abeuradors per a gossos en tres fonts situades al Parc dels Colors, al Carrer Puntaires i a l’Skate Park. Es tracta d’una prova pilot per determinar si aquests abeuradors es poden anar afegint a la resta de fonts de la ciutat que no són duals, és a dir, que estan dissenyades només per a l’ús de persones. 

Mollet disposa actualment de 8 fonts amb una aixeta superior per a les persones i una aixeta inferior per omplir l’abeurador de mascotes instal·lat ja de fàbrica. La resta de fonts, però, no tenen aquest sistema i requeririen de la instal·lació d’un abeurador extern.     
La regidora de Respecte Animal, Núria Muñoz, ha explicat que l’objectiu és “valorar l’ampliació de punts d’aigua per a gossos a Mollet” i d’aquesta manera “fer que la ciutat sigui més amable per les persones amb gos i pels propis gossos”. 


A banda de la prova pilot, l’Ajuntament té en previsió la instal·lació de tres noves fonts duals al Parc Rafael Alberti, la Plaça de Can Borrell i la Masia de Can Flequer. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

mollet del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès