Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Mollet ha posat en funcionament un pàrquing per a bicicletes

19 Octubre 2021 Redacció: puntvalles

Imatges: Ajuntament de Mollet del Vallès

Població: Mollet del VallèsL'Ajuntament de Mollet del Vallès ha posat en funcionament el seu primer aparcament per a bicicletes tancat i segur.

Amb capacitat per a vint bicicletes, el sistema s'ha batejat amb el nom de MolletBici, i es troba just al costat de l'estació de Rodalies Mollet - Sant Fost. L'aparcament, que estarà operatiu tots els dies de l'any i estarà vinculat als horaris de Rodalies, és un espai tancat al qual només s'hi podrà accedir identificant-se mitjançant una aplicació per a telèfons mòbils i disposarà d'una càmera de videovigilància per garantir la seguretat.

S'hi podrà deixar la bicicleta de 6.00 a 1.00 h, i el servei pretén fomentar la intermodalitat entre la bicicleta i el tren, i així facilitar i potenciar els trajectes sostenibles.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

mollet del vallès


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès