Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Mollet ampliarà el fons social i modificarà les ordenances fiscals per pal·liar l'augment del preu de l'aigua de l'ACA

16 Gener 2018 Redacció:El govern local mantindrà les bonificacions del 95% del rebut per raó de renda.

 

ACN Mollet del Vallès .- L'Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental), proposarà que el pressupost 2018, pendent d'aprovació, incrementi el fons social per donar resposta a aquelles unitats familiars que no puguin pagar el rebut de l'aigua i plantejarà una modificació de les ordenances fiscals d'aquesta taxa. L'objectiu és reduir els efectes de l'increment de l'11,8% aprovat per l'ACA el passat 30 de desembre. A més, el govern municipal, com a protecció de les famílies més vulnerables, mantindrà les bonificacions del 95% del rebut per raó de renda, i l'aplicació del barems de la Llei 24/2015 d'exclusió residencial i pobresa energètica. D'aquesta forma Mollet se suma a l'oposició municipalista contra aquesta pujada que es va aprovar el passat 30 de desembre.
La modificació de les ordenances fiscals que plantejarà el govern de l'alcalde Josep Monràs (PSC), proposa una fórmula esglaonada, "de manera que es fomenti el consum responsable d'aquest bé bàsic i que no s'hagi de cobrir amb recursos públics, i per justícia ambiental, la despesa dels grans consumidors".

Per altra banda, els serveis jurídics de l'Ajuntament, estan analitzant possibles vies perquè Mollet s'oposi a la pujada del preu de l'aigua, juntament amb el món municipal. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Els nostres reportatges

Fresc Festival Sabadell 2019 Més info

Fresc Festival Sabadell 2019

Al Juny arriba el Fresc Festival 2019, el Festival de música, ...

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️ Més info

➡️ Festes Majors 2019 ⬅️

Totes les Festes Majors del Vallès, no et perdis res! Temps ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès