Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Mollet acomiada “el millor mundial de Roller Derby de la història”

15 Juliol 2019 Redacció: Redaccio- Espanya es proclama sotscampiona masculina i tercera femenina del món al Mundial de Roller Derby de Mollet

El Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca de Mollet del Vallès ha clausurat aquest dissabte el que segons el Director de la Comissió Tècnica de Roller Derby de la Federació Internacional de Patinatge (FIRS), el mexicà Fernando Regueiro, ha estat “el millor mundial de Roller Derby de la història”.

La darrera jornada d’aquest campionat mundial que va començar a Mollet el passat vuit de juliol acollint els equips de sis països ha servit per constatar l’alt nivell de la selecció espanyola que, en categoria masculina, ha quedat segona  del món davant els Estats Units per un ajustat (42 a 37) i en categoria femenina en tercera posició guanyant a l’Índia per 106 a 14.

El president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana, ha agraït “a l’Ajuntament i a la ciutat de Mollet per organitzar de forma exemplar un esdeveniment d’abast mundial com aquest”. Segons Basiana “confiar en Mollet, ciutat de patinatge, sempre és una garantia d’èxit, tal i com ens han fet arribar a la Federació les delegacions dels diferents països que han participat en aquest mundial”.

De la seva banda, l’alcalde de Mollet i membre del Comitè Territorial dels World Roller Games, Josep Monràs ha agraït “la confiança de les federacions catalana i espanyola en Mollet que, una vegada més, ha respost extraordinàriament demostrant que som una ciutat oberta i d’acollida”. Monràs també ha volgut posar en relleu “la riquesa cultural i l’impacte econòmic que ens deixen aquests sis dies d’esport i convivència”  

Han estat sis dies en els que Mollet s’ha convertit en l`única seu dels World Roller Games Barcelona 2019 en acollir totes les fases d’una disciplina, en aquest cas la de Roller Derby. En total, al Campionat, hi participaran 6 països: Espanya, Estats Units, R.P. Xina, Japó, Índia i Austràlia

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

mollet del vallès

Els nostres reportatges

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès Més info

Activitats La Castanyada / Halloween al Vallès

Quines activitats es fan per la Castanyada / Halloween al Vallès? Trobaràs ...

Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès