Weather Icon
( - )

Miguel Luque es classifica pel Mundial de Mèxic

12 Abril 2017 Redacció:

El nedador paralímpic que entrena al Club Natació Granollers, Miguel Luque, s’ha assegurat la seva participació al Mundial de Mèxic 2017, després d’aconseguir la mínima als 50 braça, al II Trofeu Internacional de natació adaptada que va tenir lloc a Barcelona, el cap de setmana del 8 i 9 d’abril.

Luque va nedar l’eliminatòria dels 50 braça amb una gran marca, 49.79, amb la que ja tenia assegurada una plaça a Mèxic. A la final, però, la va millorar i amb 49.65, no només es va proclamar campió del Trofeu en la prova dels 50 braça, sinó que va aconseguir també la millor marca masculina del Campionat per punts FINA (916).

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental