Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Més d'un centenar d'inscripcions al cicle formatiu 'Prevenció del suïcidi en adolescents i joves. Reflexió, eines i debat' a Santa Perpètua de Mogoda

7 Abril 2021 Redacció: Andrea Rodríguez

Població: Santa Perpètua de MogodaUn centenar de persones s'han inscrit al cicle formatiu 'Prevenció del suïcidi en adolescents i joves. Reflexió, eines i debat', que comença demà 8 d'abril. La formació, impulsada per la Regidoria de Serveis Socials, Infància i Adolescència, està adreçada a totes les persones que tenen contacte amb adolescents i joves en l'àmbit professional i personal. Els objectius del cicle són analitzar el fenomen de la conducta suïcida en l'adolescència i la joventut, conèixer eines per detectar-la i obrir un debat sobre les necessitats, les estratègies i les vies d'actuació a través de les institucions públiques.

La primera activitat del cicle serà una doble entrevista amb Francisco Villar, psicòleg clínic, coordinador del Programa d'atenció a la conducta suïcida del menor a l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i Carles Alastuey, mestre i psicopedagog, fundador de l'Associació DSAS i tècnic del Servei d'Activitats a l'Ajuntament de Rubí, que conduirà una periodista de la Unitat de Comunicació de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda. Aquesta entrevista serà aquest dijous 8 d'abril després de la presentació del cicle a càre d'Ana Bajo, regidora de Serveis Socials, Infància i Adolescència. 

Les inscripcions al cicle formatiu segueixen obertes i s'han de fer a través d'un formulari disponible al web staperpetua.cat.

 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

santa perpètua de mogoda


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès